Spectaculair Cultuurcafé Vijfheerenlanden – ‘Iedereen speelt mee’ – 21 januari 2020 – 17:30 uur – Stadspodium GO

Op 21 januari a.s. om 17. 30 uur (inloop vanaf 17:00 uur) openen we het jaar met Cultuurcafé Vijfheerenlanden spectaculair  in Stadspodium GO. Met ondersteuning van Gemeente Vijfheerenlanden hebben we een prachtig programma samengesteld. Thema van dit cultuurcafé is ‘Iedereen speelt mee’.

We beginnen de middag met een show door de Gorcumse breakdancer Redouan Ait Chit, beter bekend als REDO. Hij gebruikt zijn beperkingen niet als excuus. Voor hem zijn er geen grenzen. Zijn motto is ‘No excuses, no limits’. Door creativiteit, vastberadenheid en aanmoediging door vrienden en familie was hij in staat om zijn eigen stijl te ontwikkelen. Onlangs heeft hij daardoor ‘De Zwaan, de grootste dansprijs van Nederland, gewonnen.
REDO is een inspiratie voor iedereen, die te maken heeft met beperkingen. Hij vertelt in een TED-talk over vooroordelen, pesten, passie, dansen, diversiteit, acceptatie, wilskracht en volharding. En laat natuurlijk zijn danskunst zien!

Monique Sentjens is dramadocent en werkt regelmatig met mensen met beperking. Zij neemt het publiek mee in een interactief spel: ‘Iedereen speelt mee’.

DansTheater ‘No Limit’ is de dans- en theatergroep van Nikky’s Dance, die bestaat uit mensen met een licht verstandelijke beperking. Nikky vertelt hierover wat meer en sluit met hen met een prachtige show het Cultuurcafé af.

Locatie

Stadspodium GO
Dr. C. Voogdplein 90
4141 CN Leerdam
(invullen voor navigatie: parkeerplaats ‘Oranje Nassaulaan 71, 4141 CS Leerdam)

Programma

17:00 uur Inloop met koffie/thee
17:30 uur Opening door Redo met voorstelling en korte TED-Talk
18:00 uur ‘Iedereen speelt mee’ met dramadocent Monique Sentjens
18:30 uur Optreden DansTheater ‘No Limit’
18:45 uur Mogelijkheid tot napraten in het theatercafé

Aanmelden

Meld je aan door een mail te sturen naar cmk@nationaalglasmuseum.nl  onder vermelding van je naam/namen en instelling.