Nieuwe cultuurcoach in Molenlanden

Sinds 1 september heeft Nicoline Voormolen het cultuurteam van Molenlanden aangevuld. Nicoline is werkzaam als leerkracht op OBS De Stapsteen in Bleskensgraaf en is daar Intern Cultuur Coördinator. Daarnaast is zij actief als beeldend kunstenaar. Nicoline stelt zich graag nader voor:

Mijn naam is Nicoline Voormolen, 57 jaar, moeder van drie studerende kinderen.
Sinds 1 september ben ik het nieuwe gezicht binnen MC Forte. Ik kijk ernaar uit om me in te zetten in deze nieuwe uitdagende baan.
Ik ben niet geboren, maar wel getogen in de Alblasserwaard met wat uitstapjes naar het buitenland. Zo heb ik 1,5 jaar in Australië gewoond en gewerkt.

Naast mijn baan als leerkracht in het basisonderwijs lopen muziek, schilderen, cultuur, en organiseren als een rode draad door mijn leven. Het is dan ook een ultieme uitdaging om dit alles nog meer te mogen inzetten binnen het onderwijs.
Met mijn achtergrond en werkervaring wil ik de betrokken partijen graag van dienst zijn met als doel nog meer cultuureducatie in de klassen brengen. Ik kijk uit naar een goede samenwerking met iedereen.