Laatste kans om je aan te melden voor de introductiebijeenkomst Fondsenwerving

Bent u voor een cultuureducatieproject op zoek naar nieuwe manieren om dit te financieren? Maar kent u de mogelijkheden van deze andere geldbronnen nog niet? Wilt u weten waar u geld kunt krijgen voor cultuureducatie en hoe u dat aanpakt? Wellicht is de cursus Fondsenwerven voor het onderwijs iets voor u. 

Om dit te weten te komen organiseert CmK-AV op donderdag 17 september tussen 16:30 u. en 17:30 u. (locatie wordt bepaald a.h.v. de aanmeldingen) een introductiebijeenkomst voor medewerkers en/of betrokkenen (docenten, ICC, directies, ouders en cultuuraanbieders) in het onderwijs, die zich bezighouden met fondsenwerving voor een school of groep scholen. Tijdens de introductie kunt u aan de hand van de informatie en een Quick Scan bepalen of fondsenwerven iets voor u en uw organisatie is en of de cursus aansluit bij uw vraag.
De docent, Ben Hekkema, werkt voor het expertisecentrum voor Cultuureducatie van de stad Amsterdam, MOCCA als coördinator van de MoccaAcademie en als docent/ trainer. Hij is Europees gecertificeerd Fondsenwerver (BFD, www.registerfondsenwervers.nl/) en gespecialiseerd in het adviseren van scholen en culturele instellingen.
Deelname is gratis, aanmelden kan vóór vrijdag 4 september via Cintha de Vreede cmk@nationaalglasmuseum.nl
BenHekkema