Cultuurcafé Vijfheerenlanden – Kunstfort in beeld – 18 juni 2019

In een ongedwongen sfeer mensen uit het culturele veld ontmoeten kan bij het Cultuurcafé Vijfheerenlanden. Dit terugkerende evenement vindt weer plaats op dinsdag 18 juni bij  de ‘De Kunstplaats’, Markt 7 te Leerdam. Dit keer heeft  Cultuurcafé Vijfheerenlanden als thema Kunstfort in Beeld!

Op de grens van Vijfheerenlanden en West-Betuwe ligt het Fort bij Asperen. In en rondom deze bijzondere plek in de Betuwe is van alles te beleven op het gebied van  kunst en cultuur.  In het Cultuurcafé Vijfheerenlanden maak je nader kennis met Fort bij Asperen, niet alleen door te luisteren, maar vooral door er zelf op creatieve wijze mee aan de slag te gaan. Dit onder de deskundige leiding van beeldend kunstenaar en docent Tom van Campenhout.

Onderstaand vind je het programma voor dit Cultuurcafé.  

Programma|Dinsdag 18 juni 2019

17.00  Presentatie over Fort Asperen door cultuurcoach Mariska van Wijnen en Tom van Campenhout

17.10  Interactieve creatieve introductie door Tom van Campenhout op het landschap rond Fort bij Asperen

18.10  Naborrel

Locatie en route | De Kunstplaats, Markt 7 te Leerdam

We zijn te gast bij galerie en atelier ‘De Kunstplaats’. Deze vind je in het hart van de historische binnenstad. Betaald parkeren tot 18:00 uur kun je in het centrum. Buiten het centrum is parkeren gratis.  Te voet is de locatie vanaf het station in 10 minuten bereikbaar.

De toegang is vrij voor Cultuurcafé Vijfheerenlanden, maar we kunnen maximaal 40 personen ontvangen.  Dus meld je vooraf aan via cmk@nationaalglasmuseum.nl  of stuur ondergetekende een berichtje!